Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de l'Alt Ter

Demarcació de l'Alt Ter

Notícies

11.05.2016

AEiG Arrels "Ja fa 20 anys que aquest agrupament va clavar les seves primeres Arrels"

20 anys Arrels



L'Agrupament Arrels va celebrar aquest dissabte el 20è aniversari. A continuació trobareu les paraules que els caps van compartir el dia del sopar. 

 

Aquest dissabte passat vam dur a terme un dels actes de celebració del 20è aniversari de l'Agrupament més esperats i més emotius! Volem donar les gràcies a  ex-caps, pares i mares, infants i joves, equip de demarcació, Sixtus i Parera, i caps que vareu acompanyar-nos el dissabte al vespre i ens vareu ajudar a celebrar els 20 anys com es mereixen! Gràcies per això i per tot el suport que ens doneu dia a dia sense tots vosaltres seria tot molt més complicat. Mil gràcies de tot cor!

CiLL, LLiD, RiNG, PiC, Trucs, Caps. Molts de nosaltres hem tingut la gran sort de fer aquesta trajectòria, i és que ja fa 20 anys que aquest agrupament va clavar les seves primeres Arrels.
Són doncs moltes les persones que han passat per l’agrupament i han deixat, una a una, la seva empremta. Avui ens trobem després de 20 anys fent arrels i us volem donar les gràcies per haver ajudat a tirar endavant aquest projecte.
Diuen que quan un és escolta ho és per a tota la vida, i per això sabem que tots vosaltres seguiu fent arrels i guardeu dins vostre tots aquells valors escoltes i guies que ara us defineixen com a persones.
Ja hem dit que 20 anys donen per a molt i podem coincidir que quan reflexiones en el que ha estat l’Arrels recordes les guerres de petons, tirar un plat d’espaguetis al del costat o menjar una barreta de peix amb xocolata desfeta per esmorzar, les vetllades de campaments i els moments màgics de la guitarra i t’adones que no hi ha cap altre lloc on puguis estar millor.
Com en totes les famílies hem tingut els nostres alts i baixos i hi ha moments en que tiraries el dossier per la finestra o cremaries una caseta per la mandra d’envernissar o lligaries un parell de nens a un arbre després de tota una nit sense dormir.
No és fàcil però diuen que són els camins més difícils els que t’aporten més. Aquest camí d’escoltisme i guiatge ens ha enriquit i ens ha ajudat a ser qui som. 
 



Comparteix