Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

10.09.2014

El CJB busca dinamitzadors/es pel projecte VCP!



Des del Consell de la Joventut de Barcelona i les seves entitats membres tornem a realitzar una nova edició del projecte de foment de la participació i l'associacionisme als Instituts de la ciutat. ( el Visc Convisc Participo!).

Per a aquelles persones que us estreneu com a caps o monitors/es, o bé, no havíeu sentit mai a parlar del projecte Visc Convisc Participo! us fem un breu resum del seu funcionament:

Consisteix en un projecte d'incidència directa als alumnes de 3er o 4rt d'ESO d'una trentena d'Instituts de la ciutat a través de les classes de tutoria, educació per la ciutadania o bé ètica (depenent de cada institut). S'estructura a partir de 3 sessions d'una hora (normalment durant tres setmanes consecutives) a una classe determinada dirigida per una parella de dinamitzadors/es (joves que formeu part del teixit associatiu de la ciutat). L'objectiu consisteix en treballar la participació i donar a conèixer el teixit associatiu juvenil de la ciutat a partir de dinàmiques i jocs (que normalment utilitzeu per treballar des de les vostres entitats). El projecte començarà aquest mateix trimestre i s'allargarà fins al final del curs escolar ja que cada Institut tria unes dates molt diferents.

Per poder participar del projecte és necessari que prengueu part de la formació que es realitzarà el proper divendres 3 d'octubre de 18:00 a 21:00h a l'Espai Jove Fontana.

Les sessions són remunerades: 90 euros bruts per línia (3 hores de dinamització a les aules i la preparació i valoració entre aquestes). Normalment podreu realitzar més d'una línia per dinamitzador/a participant.

Es valorarà:
  • Tenir vint anys o més. (per la diferència d'edat amb els/les alumnes).
  • Haver treballat amb unitats d'aquestes edats. (15 i 16 anys)
       
Es imprescindible realitzar la formació i formar part d'una entitat juvenil de la ciutat.

Si voleu participar del projecte, si us plau, responeu al següent formulari  abans del diumenge 28 de setembre (les respostes a les vostres sol·licituds les donarem el dilluns següent dia 29 de setembre):

En cas de dubte o que vulgueu rebre més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través d'aquest correu electrònic. educacio@cjb.cat (Jordi Sàlvia, tècnic d'entitats educatives i territori del Consell de la Joventut de Barcelona)


Etiquetes

CJB

Comparteix