Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

26.09.2014

El calendari escolta i guia 2015 necessita la vostra col·laboració

Calendari escolta i guia del 2014.



El tema del calendari d'enguany és "Excursionisme i muntanya". Teniu fotos que hi poden quedar bé? Voleu vendre calendaris i recollir diners per als projectes del cau?

El calendari s’editarà en el marc de 4vents, el projecte de col·laboració entre associacions escoltes de Catalunya, Menorca, Mallorca, País Valencià i l'Alguer. Com és habitual, anirà lligat al tema de l’Eix del Curs, que aquest any es va escollir per votació popular a través d'internet i que és "Excursionisme i muntanya":

La natura és el lloc bo on els escoltes i les guies desenvolupem amb plenitud els nostres ideals i projectes. Des dels inicis, l'excursionisme ha estat la via fonamental que ha sostingut aquesta màgica relació amb la natura i tanmateix les últimes generacions ens hem perdut una mica pels senders de la modernitat. Recuperar l'essència de les excursions tot encaixant-ho amb la realitat d'avui en dia, un repte fascinant.


ENVIEU-NOS FOTOS:

Si teniu fotos que encaixin amb el tema de l'Eix del curs ens aniria molt bé que ens les féssiu arribar per il·lustrar el calendari. Us donem algunes idees:
  • Us demanem que tireu una mica de l'enginy i l'originalitat per evitar que totes les fotografies del calendari siguin fotos de grup dalt del cim (que són les més recurrents).
  • Ens aniran molt bé les fotos d’accions que fem relacionades amb la muntanya: caminant, mirant el mapa o la brúixola, acampant...
  • S'apreciaran també detalls d’objectes típics de muntanya: botes, motxilla, cantimplora, mapa…
  • A la notícia "10 consells per fer bones fotos de campaments" hi trobareu més idees!
Altres elements importants a tenir en compte:
  • És imprescindible que us assegureu que des de l’agrupament disposeu del permís d’imatge signat de totes les persones que apareixen a les fotos.
  • Cal que les fotos tinguin una bona resolució perquè no apareguin pixelades quan s'imprimeixin els calendaris.
  • Les fotos han d'anar acompanyades pel nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
  • Envieu-les al Servei de Disseny i Comunicació (comunicacio@escoltesiguies.cat), preferiblement a través de serveis com We TransferDropbox o similars. Recordeu d’indicar-nos el nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
  • El dia màxim per enviar les fotografies és el 14 d'octubre.

DEMANEU CALENDARIS:

Per decorar les sales de les unitats, per penjar-vos-en un a l'habitació, per vendre'ls com a "extrajob" i guanyar uns calerons... No us ho penseu més i afanyeu-vos a demanar calendaris:
  1. Ompliu el formulari que trobareu al final d'aquesta pàgina.
  2. El preu del calendari és d’1,50 euros per unitat, que van a càrrec de l'agrupament, demarcació o equip que els sol·liciti.
  3. El termini per sol·licitar els calendaris és el proper 14 d’octubre.
  4. Els calendaris es repartiran als representants de cada demarcació durant l'Assemblea General Ordinària de MEG (22 i 23 de novembre a Barcelona) i després les demarcacions els faran arribar als agrupaments.
  5. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb el Servei de Disseny i Comunicació: comunicacio@escoltesiguies.cat
Via Minyons Escoltes i Guies de Catalunya


Etiquetes

Comparteix