Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

26.09.2014

El Joc de l’escoltisme i el guiatge, una nova eina per explicar què fem al cau

El Joc de l'escoltisme i el guiatge



Vol ser una manera senzilla, divertida i pràctica d’engrescar nens i nenes i futurs caps a apuntar-se al cau aquest curs i donar a conèixer l’escoltisme i el guiatge.

Com resumir en cinc minuts què fem al cau i perquè val la pena apuntar-s’hi? Com transmetre les experiències que hi vivim a algú que mai hi ha participat? Com explicar què diferencia l’escoltisme i el guiatge d’altres propostes de lleure? Sabem que no és una tasca fàcil, però ara tenim una nova eina que ens pot ajudar a aconseguir-ho: el Joc de l'escoltisme i el guiatge.
 
En lloc del tradicional tríptic, es tracta d’un joc de paper, basat en el conegut “Quatre sabaters”. Muntar-lo és molt senzill i, per facilitar-ho encara més, els doblecs ja estan marcats i al darrere trobareu les instruccions per plegar-lo.
 
Podem convidar la gent a jugar-hi de la manera clàssica o simplement a fer-hi un cop d’ull i descobrir què s’hi amaga. També el podem donar desplegat i animar la persona que el munti, per gaudir i informar-se tot construint el joc. Conté informació molt genèrica i pot servir com a punt de partida per una explicació més detallada o per resoldre possibles dubtes tot xerrant.
 
A la part del darrere hi ha un espai que podem personalitzar amb les dades de contacte del nostre agrupament o la informació que desitgem. És tan fàcil com imprimir un full d’etiquetes i després enganxar-les-hi. A l’Espai del cap hi trobareu les plantilles per personalitzar les etiquetes.
 
L’equip de la vostra demarcació us farà arribar ben aviat un paquet de tríptics per cada agrupament. Esperem que us agradi i us sigui útil! Per qualsevol dubte us podeu dirigir a comunicacio@escoltesiguies.cat.

Via Minyons Escoltes i Guies de Catalunya


Etiquetes

Comparteix