Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

02.10.2014

Ja us podeu inscriure als Monogràfics 2014



Els monogràfics de l’Escola de Formació són una bona oportunitat per formar-nos en temes específics i aprendre recursos que després podem aplicar al cau!

Fins al 30 de novembre us podeu pre-inscriure a algun dels 7 monogràfics que es faran aquest curs.

Esteu interessats en aprofundir en temes concrets per aplicar al cau? En un cap de setmana podreu aprendre nous coneixements, conèixer persones d’altres agrupaments i emportar-vos tècniques per aplicar-les després a la vostra unitat.

Amb l’objectiu que les persones de MEG que hi estigueu interessades pugueu reservar-vos una plaça i assegurar-vos que el monogràfic es durà a terme, aquest any s’ha obert un període de preinscripció fins el proper 30 de novembre.

Per aquest curs 2014-2015, l’Escola de Formació proposa un total de 7 monogràfics: “La cara desconeguda de Montserrat”, “Pujarem dalt dels cims: eines per portar el cau a la muntanya”, “Pionerisme”, “Educació emocional”, “Aprenem fent servei”, “Orientació i astronomia” i "Taller de lideratge i coherència interna". Trobareu tota la informació a la pàgina sobre Monogràfics i al Portal de l’Escola de Formació.

Via Minyons Escoltes i Guies de Catalunya


Etiquetes

Comparteix