0 Si cal t’ho diem en japonès: preinscriu-te a l’AGO! - Demarcació del Barcelonès - Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

06.11.2014

Si cal t’ho diem en japonès: preinscriu-te a l’AGO!




Ja has vist el vídeo de l’Assemblea General Ordinària a Barcelona? Si t’hi preinscrius ara, ens ajudaràs a preveure millor els àpats i l’aforament!

Els propers 22 i 23 de novembre, les 3.000 persones voluntàries de MEG estem convocades a participar a la 38a Assemblea General a Barcelona, per decidir qüestions molt importants del futur de la nostra associació!

Per poder calcular bé la logística dels espais, els àpats i el material, et demanem que et preinscriguis omplint aquest formulari. Tardaràs menys d’un minut!

Et recomanem que consultis al web de l’AGO els horaris del cap de setmana, les activitats que ha preparat la Demarcació del Barcelonès per dissabte i el plànol d'espais on es faran.

De cara al plenari de diumenge, és important que consultis l’Ordre del dia i, entrant a l’Espai del cap amb el teu usuari i contrasenya, et descarreguis la documentació relativa als diferents punts que es tractaran.
Si tens dubtes, pots consultar la nova secció de preguntes freqüents sobre l'Assemblea, també a l'Espai del cap.
 
Aquesta setmana hem enviat per correu electrònic la segona convocatòria de l’AGO. Si estàs afiliat/da i no l’has rebut, comprova que no t’hagi anat al correu brossa i que la teva adreça de correu electrònic consti correctament al programa d’afiliacions.

I per acabar, no ens cansarem de dir-ho: preinscriu-te a l’AGO, és un minut i ens ajuda molt! (La preinscripció és per qüestions logístiques, igualment t’hauràs d’inscriure diumenge abans del plenari perquè puguem fer el cens de forma acurada).


Etiquetes

Comparteix