Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

13.11.2014

Ni la pluja atura els TRUC del Barcelonès! Crònica del 8N



La ComiTruk ens explica com va anar la jornada del passat 8 de novembre!

El passat dissabte 8 de novembre les i els trucaires del Barcelonès hem fet xarxa! Vam quedar ben d'hora al matí­ (a les 11 al Parc de la Ciutadella), i fins dos quarts d'una vam assistir a una xerrada molt interessant sobre el 4t món. Allà  se'ns va plantejar un projecte sorgit a la Macrotruc de l'any passat. Es tracta d'una recollida de productes d'higiene que es durà  a terme el pròxim 22 de novembre (a la que us animem a participar!).
 
Un cop acabada la xerrada va començar a ploure i ens vam haver de desplaçar, encara que la pluja no va ser cap impediment per continuar amb les activitats de coneixença, (que per cert  van ser d'allò més entretingudes!)
 
Quan ja havíem  agafat confiança entre nosaltres ens vam dividir en petits grups pel dinar de carmanyola. Aquesta horeta va passar molt ràpida i va ser bastant fluida, no hi va haver cap moment incòmode amb llargs silencis. De fet, van sorgir algunes propostes, com fer un macro pilla-pilla abans de la gimcana, però un altre cop va començar a ploure i vam haver d’improvisar un lloc més gran on refugiar-nos. Llàstima, perquè¨ hagués estat més divertit que la guerra de farina...La gimcana va transcorre amb normalitat: la poma calenta, el salta fulards, la cara enfarinada, en definitiva, molt poc èpica. Com a final culminant d'aquesta vam començar una guerra de farina que no entrava dins els nostres plans
 
Per acabar amb aquesta interessant jornada ens esperava un consistent berenar  a base de croissanets, suc i mandarines per aquelles persones més afamades.
 
I vet aquí els nostre suuuper dia!
 
ComiTruk



Etiquetes

Comparteix