Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

20.11.2014

Jornada "Voluntariat al Món"



El proper 3 de desembre a les 18h a l'Espai Jove La Fontana s'està organitzant una jornada de voluntariat al món per explicar els diferents tipus d'activitats de voluntariat internacional. 

El programa del dia és el següent:

18:00h - 18:15h. Benvinguda dels assistents, presentació de la jornades de voluntariat.
18:15h - 18:45h. Què és i per què fer un voluntariat Internacional.
18:45h - 19:00h Torn de preguntes obertes.  
19:00h - 20:15h Espai Biblioteca humana. Estands entitats i vídeos.  Joves que han participat en un voluntariat a l’estranger explicaran la seva experiència en diferents projectes coordinants per diverses entitats. Els assistents podran escoltar varis testimonis en franges de 15 minuts i resoldre tots els seus dubtes amb ells, així com visitar els estands de les diferents entitats, o visualitzar els seus vídeos.   
Els tipus de projectes que es presentaran són:  Servei de Voluntariat Europeu (SVE), Voluntariats de llarga durada (LTV), Camps de treball, Camps de solidaritat, Intercanvis juvenils, Brigades internacionals.
20:15 Pica pica ecològic i tancament de l'activitat.

Entitats participants: COCAT: Coordinadora d'organitzadors de camps de treball de Catalunya, Nexes Interculturals de Joves, Fundació Catalunya Voluntària, Setem, Casa Eslava, Grupo Eirene, Associació Mundus, SCI: Servei Civil Internacional, La Rotllana, Moviment de Brigadistes i  L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

Inscripcions a PIJ Gràcia:  933 681 005; info@elpuntdegracia.org

On: Espai jove la fontana, C. Gran de Gràcia, 190-192

Més informació de la jornada a: www.bcn.cat/bcnalmon


Etiquetes

Comparteix