Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

27.11.2014

Trobada de l’Aixada Antiracista el dia 29 de Novembre



El proper dia 29 de Novembre us convidem a participar de la trobada d’entitats per compartir i reflexionar al voltant de la problemàtica del racisme que organitza l’Aixada Antiracista a l’Ateneu de La Base al barri del Poble Sec. Durant el matí del Dissabte 29 el moviment de l’Aixada presentarà la nova iniciativa que posa en marxa, el segell de “Denominació d’Origen Antiracista”, i dinamitzarà tres tallers on les entitats podreu treballar diferents aspectes de la lluita.
El segell que es presenta permet a les entitats identificar-se com entitats compromeses amb la lluita i, d’aquest manera, sembrar la ciutat d’espais alliberats de racisme. A més a més, el segell recollirà un conjunt d’eines que es posaran a disposició de les entitats interessades per a que puguin treballar de manera directa els valors de la inclusió, la no discriminació, la diversitat i antiracisme.

La vostra participació és de vital importància per poder construir entre tots i totes un discurs i un posicionament comú que sigui un reflex de la diversitat present en la nostra societat, cimentant un moviment fort i plural.

Tallers de la jornada

  • Incidència política del racisme i discurs de l’odi, dinamitzat per SOS Racisme
  • La comunicació pel canvi social, dinamitzat per Boca Radio
  • Recursos educatius per treballar la diversitat, dinamitzat per les entitats educatives del Consell de la Joventut de Barcelona

Si esteu interessats en participar de la trobada ompliu el formulari que trobareu a continuació

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Que la nostra lluita arribi a tothom, perquè vinguem d’on vinguem, sigui quina sigui la nostra terra i cultura, creixem amb la convicció que la diversitat ens enriqueix profundament, des de les arrels.

Tota la informació a http://www.aixadantiracista.cat/

    


Etiquetes

CJB

Comparteix