Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

04.12.2014

Escriu i il·lustra un conte per, i amb, Nicaragua!



L'associació Som Vínculos Estelí us convida a participar d'un projecte ben engrescador que pot implicar tant a petits i grans dels agrupaments.  Us convida a inventar i il.lustrar un conte, una història, per ser llegida, mirada, escoltada, explicada, compartida a escoles de Nicaragua, Llatinoamérica i Catalunya i destinada a infants d'entre 1 i 12 anys

Per a infants i joves inventar i il.lustrar històries suposa una oportunitat per impulsar les seves habilitats creatives en relació amb l’expressió escrita i amb l’expressió plàstica. Així com també pot ser una bona ocasió per treballar altres cultures, realitat, països, històries, etc.

Tots els àlbums il.lustrats creats que “Som Vínculos Estelí” consideri mantenen criteris de qualitat per a ser oferts a infants seran editats i distribuïts en format digital i s'està cercant la complicitat d’editorials nicaragüenques i catalanes per a què alguns dels àlbums il.lustrats creats siguin publicats en format paper i comercializar-los a Nicaragua, Llatinoamérica, Catalunya i España.
 
Cada escola/organizació participant reberà una còpia en format paper del llibre o libres il.lustrats creats i una còpia serà per a una escola de Nicaragua.

 Trobareu tota la informació al document adjunt a la notícia!

 
.


Documents

Comparteix