Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

11.12.2014

Participeu al concurs de curts #EnBoles!



Des de la campanya En Boles donen un pas més i engeguen una nova iniciativa que pretén afegir una nova motivació per parlar de sexualitat: un concurs de curtmetratges.

Aquest concurs està dirigit a grups de joves d’entre 13 i 18 anys, ja sigui d’entitats juvenils (especialment caus o esplais) o bé de centres d’educació secundària. Cadascun dels grups, preferiblement de 5 a 15 persones, haurà de comptar obligatòriament amb el suport d’un educador/a, que donarà informació i promourà la reflexió i el debat entre el jovent a l’hora de dissenyar i realitzar el curt. Com a acompanyament informatiu, trobareu nombrosos materials aquí. També podeu contactar amb diverses associacions que trobareu en aquest blog, així com contactar amb nosaltres enviant-nos un correu a salut@cjb.cat.

Un cop elaborat el curtmetratge:

  1. Cal omplir aquest formulari d’inscripció.
  2. Enviar-nos un correu electrònic a l’adreça salut@cjb.cat amb l’enllaç al curtmetratge (d’acord amb els formats contemplats a les bases) i el document de memòria d’elaboració del curt. Us podeu descarregar el model de document aquí.

Terminis:

Per tot plegat, teniu temps fins el 4 de maig de 2015. Teniu temps per a planificar-ho bé, però tampoc us adormiu!

Podeu descarregar-vos les bases clicant aquí.



Etiquetes

CJB

Comparteix