Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

18.12.2014

La Llum de la Pau 2014 arriba a casa nostra



Vine a buscar la flama de la Llum de la Pau a la Parròquia Sant Joan d'Horta i marca al mapa on has portat la teva llum.

Des de la Demarcació del Barcelonès també volem donar les gràcies a la delegació que va anar a buscar-la a prop de Nimes (França): l’AEiG Roc del Migdia, de Gavà, i l’AEiG Montpalau, de Pineda, així com a l’AEiG Ramon Folch que va acollir l’acte de rebuda, organitzat per la Demarcació Nord-Occidental de MEG i l’AEiG Garbí de Maristes.

El 20 de novembre es va celebrar el 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants. Per això aquest any els infants volem escampar la nostra veu més que mai, a través de la la Llum de la Pau, i poder dir ben alt que volem créixer en pau!

És amb aquest objectiu que aquest any arriba la  Llum de la Pau 2014 al nostre país. L'acte de rebuda va ser el passat diumenge 14 de desembre on gairebé 200 persones es van acostar a la plaça Ramon Folch de Bellpuig per viure una celebració ben emotiva.

I ara és el moment de repartir aquesta veu i aquesta flama per tot el territori. Aquelles persones que la vulgueu recollir a Barcelona la trobareu a la Parròquia de Sant Joan d'Horta (C Rectoria 1, Horta-Guinardó).

En aquest mapa hi podeu veure els actes de rebuda organitzats arreu. Si també teniu la Llum de la Pau 2014 o organitzeu un acte i voleu que surti al mapa només cal que ens envieu un correu electrònic a comunicacio@escoltesiguies.cat



Al web de la Llum de la Pau hi podeu descarregar els materials pedagògics per treballar la pau i els drets dels infants al cau, amb propostes per a cada unitat i grup d'edat, que hem creat conjuntament CMS Maristes, La Salle i MEG. 

I podeu gaudir de totes les imatges a la Galeria de fotos de la Llum de la Pau:




Podeu seguir el repartiment de la flama a nivell internacional amb l'etiqueta #harvestingpeace
 



Comparteix