Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

13.02.2015

Les inscripcions a la 1a MacroTruc ja estan obertes!



Arriba la 1a Macrotruc del curs 2014-2015 de la Demarcació del Barcelonès. Serà el proper cap de setmana del 7 i 8 de març a Can Tonal (Vallès Oriental). Ja us hi podeu inscriure!

Dades d'interès:
Lloc: Can Tonal (Vallès Oriental)
Data: 7 i 8 de març de 2015
Preu: 12€ (inclou allotjament, transport i dinar del diumenge)
Lloc de trobada: Estació de Sants | 7 de març a les 9h.
Material imprescindible per agrupament: Tendes de campanya i guitarra.
Material per participant:  Esmorzar, dinar, berenar i sopar dissabte. Esmorzar diumenge. Plats, gots i coberts. Sac i aïllant.

Com podeu participar-hi?
L'animador o animadora de truc que es farà càrrec dels trucaires durant l’activitat i ha d'inscriure tots els participants del seu agrupament en aquest formulari d’inscripció abans del 25 de febrer de 2015

Pagament:
El pagament s'ha de realitzar conjunt per agrupament indicant (NOM AEiG + Nº PERSONES) al número de compte següent: 3025 0001 16 1433445292 (MEG - Demarcació Barcelonès)

 

Què és la Macrotruc?

El projecte Macrotruc té per objectiu que els trucs dels diferents agrupaments estiguin en contacte i puguin compartir i realitzar projectes d’implicació social i de servei.  Durant el curs es realitzen dues trobades amb tots els i les trucaries de la Demarcació del Barcelonès. La primera trobada, a principi de curs, s’anomena Fira d’entitats, i és en aquesta on es conviden a diferents entitats socials en les quals els joves puguin desenvolupar-hi tasques de voluntariat i de col·laboració. La segona trobada consisteix en compartir i posar en comú les descobertes i vivències que els joves han fet durant el curs i, a més a més, es realitza un servei conjuntament..

No us ho perdeu!


Etiquetes

Comparteix