Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

19.02.2015

Convocatòria Ajut per Campaments de Setmana Santa



Des d'avui 19 de febrer fins el proper el 6 de març de 2015 a les 23:59h s'obre la convocatòria de l'Ajut per Campaments de Setmana Santa pels agrupaments de la Demarcació del Barcelonès.

Presentació
A través del document adjunt la Demarcació del Barcelonès obre la convocatòria d’Ajut per Campaments per al curs 2014-2015. L'import total a repartir és de 5.000(que és el 12,5% dels ingressos del Conveni de la Generalitat amb els agrupaments de la Demarcació del Barcelonès), segons va ser aprovat a la darrera Assemblea de Demarcació de novembre de 2014.
L’objectiu d’aquest ajut és contribuir a que els agrupaments amb necessitats econòmiques objectives per anar de campaments no es quedin sense poder realitzar-los per aquest motiu.
 
Quins projectes s’hi poden presentar?
S’hi poden presentar aquelles unitats que tinguin una necessitat econòmica puntual  que els impedeixi dur a terme el campament.
Per cobrir les necessitats de les famílies de l'Agrupament que requereixen suport econòmic hi ha la campanya "Cap nen sense cau" de la Demarcació del Barcelonès que és on s'han de derivar les demandes de beques.
 
Quina documentació cal presentar?
  • Carta justificativa de la necessitat de l'ajut. Incloure en aquesta els tràmits seguits per aconseguir altres ajudes.
  • El projecte (dossier de campaments).
  • El pressupost ACTUAL del curs de l'Agrupament.
  • Pressupost real de l'activitat: cal exposar la quantitat demanada.

Requisits indispensables a complir:
  • Estar al corrent de les quotes de Demarcació
  • Tenir el ComptaCau actualitzat

On cal presentar la documentació?
La documentació s'ha de fer arribar a la Demarcació per via telemàtica dirigint-la a l'adreça de correu electrònic barcelones@escoltesiguies.cat dins dels terminis que es detallen més endavant.
 
Quins són els terminis?
  • Setmana santa:
El termini de presentació comença el 19 de febrer i s’acaba el 6 de març de 2015 a les 23:59h.
La resolució sortirà el dia 17 de març 2015.
 
  • Estiu:
El termini de presentació comença el 14 de maig i s’acaba el 19 de juny 2015, a les 23:59h.
La resolució sortirà el dia 30 de juny de 2015.

Es notificarà l’adjudicació o denegació de la mateixa per correu electrònic.
 
Justificació i pagament
En ambdós casos l’ajut s’haurà de justificar junt amb la convocatòria trimestral per entregar factures a Demarcació:
  • Campaments de Setmana Santa: del 18 al 29 de maig
  • Campaments d’Estiu: del 14 al 25 de setembre
Les factures s’hauran d’haver introduït prèviament al Comptacau i al drive de seguiment de l’Agrupament i portar-les amb el justificant de pagament a Demarcació
El pagament de l’ajut, en cas que s'adjudiqui, es farà mitjançant el compte pont. Si es sol·licita, es podrà fer l’ingrés directament al compte corrent de l’agrupament. Es realitzarà un ingrés del 70% de l’ajut en data de l’atorgament i el 30% restant es farà un cop revisada la documentació de la justificació.
 
Com s’adjudiquen les subvencions?
Es repartirà la totalitat de l’Ajut per Campaments en un màxim d'un 50% per Setmana Santa i un 50% per l'estiu. El possible sobrant de la convocatòria de Setmana Santa s'afegiria a la quantitat a repartir per la de l'estiu.

Si per Setmana Santa o estiu, se sobrepassa el total de diners per repartir, la TASA del Barcelonès (secretaris/es i administradors/es dels sectors i demarcació) per delegació del Comissariat de la Demarcació del Barcelonès, decidirà el repartiment segons els criteris de valoració.
 
Criteris de valoració
  • Motius econòmics de la unitat-agrupament.
  • Qualitat del dossier.
  • Es tindrà en compte el nombre de participants a l'activitat i si l'activitat es realitza dins de Catalunya. En cas de campaments fora de Catalunya, es valorarà que els campaments no tinguin un cost elevat per aquest motiu.
  • En cap cas es cobrirà la totalitat del cost del campament. La família o unitat han d’assumir part d'aquest cost.
  • Es tindrà en compte el nombre d'ajuts rebuts.
  • Com que aquest ajut pretén resoldre problemes puntuals es tindrà en compte les vegades que l'Agrupament ha sol·licitat l'ajut.


Documents

Comparteix