Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

27.02.2015

Els Truc II de l'AEiG Sant Ignasi reconstrueixen un refugi!



Els Truc-II de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ignasi, després d'un any dedicat a realitzar descobertes de tot tipus i aprendre moltíssim han decidit elaborar un projecte propi que els motivi a tots i totes.

Arrel de la història que existia, en un poble de fades i dracs de les terres del Maresme, un refugi que necessitava ser reconstruït... no va caler massa més perquè s'hi tiréssim de cap!

Aquest projecte consisteix en la reconstrucció d’un refugi situat al municipi de Teià (Maresme) amb l’objectiu de deixar-lo en condicions aptes per viure-hi. A més, s'han marcat l’objectiu de, dins les seves possibilitats, fer ús de material i mètodes ecològics i sostenibles (Bioconstrucció).

Pel que fa al seu ús després de la reconstrucció, dependrà molt del conveni establert amb el propietari i de les idees que vagin apareixent, però... qui sap si tindrem un refugi per a les diferents excursions?
 
Aquest projecte esperen tenir-lo tot preparat per realitzar la reconstrucció del refugi durant l’estiu! N'estarem al cas!

Voleu saber què més fa l'AEiG Sant Ignasi? No us perdeu el seu web: www.aesantingasi.org


Etiquetes

Comparteix