Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

14.05.2015

Els PiCs de l'AEiG Mn. Puig i Moliner fan projectes, fan servei!



Els Pioners i Caravel·les de l'AEiG Mn. Puig i Moliner van començar molt motivats el curs i amb moltes ganes de fer servei, és per això que estant duent a terme 4 projectes de servei a la vegada!

Us els expliquen:

Projecte d’ajuda a la fauna en perill:
o   Treballem amb una ONG i fem una recollida de mòbils (trencats, espatllats i/o vells). Per cada 30 mòbils recaptats s’apadrina a un ximpanzé i se li podrà donar menjar, refugi i medicaments. Ajudeu-nos a salvar la fauna del nostre planeta!
La data i el lloc on durem a terme el recapte son: El diumenge 17 de maig de 09:30h a 14:00h a la Plaça de Sants.

Projecte d’ajuda a la infància:
o   Col·laborarem amb l’entitat Roba Amiga i farem una recollida de roba i joguines. Volem roba de tot tipus i joguines per a nens/es, això si, en bon estat! Tota acció compta!
La data i el lloc on durem a terme el recapte son: El diumenge 17 de maig de 09:30h a 14:00h a la Plaça de Sants.

o   Els/les joves de PiC organitzarem i dinamitzarem una tarda en col·laboració amb ISOM, un centre obert de Gestió de Projectes Socials. Aquesta acció va destinada a donar suport a l’estudi i al desenvolupament a infants amb dificultats, a la vegada que fer-los gaudir d’una tarda molt divertida!

Projecte del Mercat d’Intercanvi:
o   Estem preparant un Mercat de segona mà, o mercat d’intercanvi al barri! Volem donar-li més vida als objectes, reivindicar les tendències consumistes i a la vegada fer vida de barri que apropi les persones. Per participar només que porteu objectes que vulgueu intercanviar i ganes de gaudir de musiqueta i del solet. No patiu, aviat rebreu més informació!
La data i el lloc on durem a terme el recapte són: El divendres 5 de juny de 16:00h a 19:30h a la Plaça de Sants.

Projecte Repintar GR:
o   Amb aquest projecte col·laborarem amb El Camí, una entitat que està construint un GR que recorri tots els Països Catalans, en una excursió rebrem la formació necessària i pintarem un tram de El Camí.
 
 


Etiquetes

Comparteix