Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

18.06.2015

Convocatòria extraordinària de beques per a campaments i casals d'estiu

AEiG Flos i Calcat



Els campaments són un moment molt important en el progrés personal de cada infant i jove i és per això que hem de fer esforços per garantir que ningú se'n quedi al marge.

Amb aquesta partida extraordinària es vol facilitar que els nens i nenes de famílies amb dificultats econòmiques puguin participar als campaments i casals d'estiu. 

La sol·licitud de les beques s'ha de fer des de l'agrupament, tot i que tots els infants i joves de la Demarcació del Barcelonès que s'hagin presentat a Cap nen sense cau durant el curs 2014-2015 quedaran directament presentats i es gestionarà des de l'Oficina Tècnica.

Per a la resta de famílies, trobareu tota la informació de la convocatòria i els documents de la sol·licitud a l'apartat "Beques d'estiu" de l'Espai del cap. Aquesta partida extraordinària és gràcies al conveni signat entre el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i MEG.

El primer termini per entregar la documentació serà el 21 de juny. Els imports assignats es faran públics la setmana següent. A partir d’aquesta data, les sol·licituds que es vagin rebent es resoldran la setmana següent, sempre que hi continuï havent disponibilitat en la partida de beques. 

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el Servei de Finançament escrivint a financament@escoltesiguies.cat o trucant al 93 590 27 00.


Etiquetes

Comparteix