Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

16.07.2015

Què tenen en comú uns Petardos, Guepards, Dinosaures, Cacatues Superguais i Empanadilles Pixel·lades?



Tots ells són nens i nenes del Casal d'Estiu Escolta Guinardó i ens expliquen què han fet aquesta setmana!!

Aquesta setmana els Petardos de P3 ens visita una fada que ha perdut la seva vareta i que no pot fer màgia i ens ha vingut a veure perquè l’ajudem a trobar-la. La fada ens diu que ha consultat un astrònom i aquest li ha dit que, per a poder recuperar la vareta ha de viatjar per planetes diferents i descobrir-los. Nosaltres l’ajudarem fent aquest viatge i així, a final de setmana, li podrem donar les parts de la vareta que haurem trobat. La nostra manera de viatjar pels planetes serà pels planetes dels valors! Aprendrem moltes coses!
Aquesta setmana també comencem projecte nou!! A veure què triem!!
I tenim una monitora nova! La Laia ha marxat de campaments amb el seu cau i ha vingut la Laura!!

 


Els Guepard de P4 ens visita una fada que ha perdut la seva vareta i que no pot fer màgia i ens ha vingut a veure perquè l’ajudem a trobar-la. La fada ens diu que ha consultat un astrònom i aquest li ha dit que, per a poder recuperar la vareta ha de viatjar per planetes diferents i descobrir-los. Nosaltres l’ajudarem fent aquest viatge i així, a final de setmana, li podrem donar les parts de la vareta que haurem trobat. Nosaltres començarem buscant la nostra parella per a poder viatjar acompanyats pels planetes que ens esperen!
Aquesta setmana encetem nou projecte!! Quines ganes!
I tenim una monitora nova! La Rita ha marxat de campaments amb el seu cau i ha vingut la Zènia!


 
Als Dinosaures de P5 ens visita una fada que ha perdut la seva vareta i que no pot fer màgia i ens ha vingut a veure perquè l’ajudem a trobar-la. La fada ens diu que ha consultat un astrònom i aquest li ha dit que, per a poder recuperar la vareta ha de viatjar per planetes diferents i descobrir-los. Nosaltres l’ajudarem fent aquest viatge i així, a final de setmana, li podrem donar les parts de la vareta que haurem trobat. Nosaltres, com que la volem ajudar, parlarem a veure quins planetes coneixem i veurem com la podem ajudar!
 Aquesta setmana ja comencem a plantejar-nos com serà el nou projecte!!
 
A les Cacatues Supeguais ens visita una fada que ha perdut la seva vareta i que no pot fer màgia i ens ha vingut a veure perquè l’ajudem a trobar-la. La fada ens diu que ha consultat un astrònom i aquest li ha dit que, per a poder recuperar la vareta ha de viatjar per planetes diferents i descobrir-los. Nosaltres l’ajudarem fent aquest viatge i així, a final de setmana, li podrem donar les parts de la vareta que haurem trobat. Començarem viatjant al planeta de la confiança! A veure a on ens porta aquest viatge!
 
Per altra banda tenim un projecte que avi estem escollint! Amb la Pluja d'idees veiem què ñes el que més ens engresca i després ho triem entre tots i ho tirem endavant!
 I tenim monitor nou! La Claudia i la Mariona han marxat de campaments amb els seus caus i ha vingut el Ricard!



A les “Empanadilles Pixel·lades” ens visita una fada que ha perdut la seva vareta i que no pot fer màgia i ens ha vingut a veure perquè l’ajudem a trobar-la. La fada ens diu que ha consultat un astrònom i aquest li ha dit que, per a poder recuperar la vareta ha de viatjar per planetes diferents i descobrir-los. Nosaltres l’ajudarem fent aquest viatge i així, a final de setmana, li podrem donar les parts de la vareta que haurem trobat.
 
Aquesta setmana nosaltres no canviem de projecte ja que estem molt engrescats amb el que estàvem fent!!
 
I tenim un petit canvi de monitors! El Joan i l Guillem ens deixen per anar de campaments amb els seus caus, però arriba el Quim!!


Comparteix