Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

03.09.2015

Documents i recursos per començar el curs al cau

AEiG Roger de Flor



T’expliquem on pots trobar els documents amb les autoritzacions, cartells per trobar caps i nens i altres recursos. Bon inici de curs!

  1. Autoritzacions i documents per inscriure’s a l’agrupament. A l’Espai del cap  (apartat “Per afiliar-se”, dins de Gestió Administrativa), els i les caps podeu trobar aquests documents per a la inscripció d’infants i joves i caps:
  2. Cartells per buscar caps, nens i nenes que s’apuntin a l’agrupament.
  1. Material de difusió per explicar què fem al cau i què és l’escoltisme i el guiatge.
    • Joc de l’escoltisme i el guiatge: una eina senzilla i efectiva per explicar la nostra manera d’educar. Si al cau no us en queden, demaneu-ne a la demarcació.
    • “Què és MEG?”, en menys d’un minut: aquest vídeo explica de manera clara i breu qui som i per què treballem als agrupaments, demarcacions i equips generals de MEG.
    • www.vinealcau.cat: El portal amb la informació per a nens i nenes, joves i famílies que volen saber més sobre què fem al cau i trobar l’agrupament més proper.
  1. Recursos per començar el curs impregnat d’esperit escolta:
  • ​Fons d’escriptori #momentsdecau: què millor que una foto bonica i una frase inspiradora per personalitzar l’ordinador, la tauleta o el mòbil? N’hi ha quatre models diferents.
  • Segueix-nos a les xarxes socials: recorda que al Facebook i al Twitter de MEG podràs seguir tota l’actualitat de l’escoltisme i el guiatge!
  1. Fer fulards, comprar material escolta i preparar sortides i campaments... amb els serveis de MEG:
  • Si necessiteu fulards per començar el curs, o bé camises, ensenyes, tendes o qualsevol altre tipus de material d'escoltisme i muntanya, contacteu amb Brownsea, la botiga de MEG. Fan un 10% de descompte a agrupaments de MEG (però la botiga està oberta a tothom) i promouen l'economia social, els proveïdors locals i la sostenibilitat.
  • Si esteu preparant una sortida de caps d'inici de curs, l'excursió del pas de branca, una sortida amb la unitat... penseu en els Centres Escoltes. Són 3 cases amb bones instal·lacions, situades en espais naturals fantàstics i que funcionen amb el "xip" escolta i guia.
  • Si busqueu un terreny d'acampada, a Campaments i Més no només us en faciliten més de 100 -des dels menys equipats fins a alguns que tenen cuina i sales per fer-hi activitats- sinó que us ajudaran en les gestions necessàries per organitzar la vostra acampada.
Que tingueu un bon inici de curs!

Via escoltesiguies.cat


Etiquetes

Comparteix