Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

14.01.2016

Unitats de PiC i TRUC, us proposem dos campaments ApS per Setmana Santa irresistibles!



Sou una unitat de Truc o Pioners i Caravel·les? Voleu fer un projecte d’Aprenentatge i Servei durant els campaments de Setmana Santa? Teniu ganes de conviure amb un altre agrupament? La Demarcació del Barcelonès us proposa uns Campaments APS molt interessants! Ja us podeu inscriure!

La Demarcació del Barcelonès ofereix un ventall de possibles projectes transformadors perquè les unitats de Truc o Pioners i Caravel·les puguin participar-hi durant els campaments de Setmana Santa. La idea és que aquesta experiència sigui compartida entre diverses unitats de la Demarcació i inclogui aprenentatges ben interessants i serveis per a millorar l’entorn més proper.

Informació pràctica:
  • Dates: del 19 al 23 de març de 2016
  • Preu: entre 45€ i 65€ (a concretar)
  • Places: Entre 15 i 20 persones per campament
  • Inscripcions: del 14 al 27 de gener de 2016 a través del següent  formulari
(Un cop inscrits, ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la resta de procediment).

La reunió informativa amb els agrupaments seleccionats serà el 2 de febrer a les 19h a la Demarcació del Barcelonès.

Tria el teu campament!

Aquest any podeu triar entre dues propostes de campament. Si teniu altres propostes, ens les podeu fer arribar perquè amb les entitats col·laboradores encara estem tancant els detalls de les activitats i tota proposta és benvinguda!
  • Sants, barri cooperatiu. En aquest campament tindreu l’oportunitat de col·laborar en la rehabilitació del Centre Social Autogestionat Can Vies,  un espai autogestionat del barri de Sants amb molta història i arrelament al barri. A més, podreu conèixer la proposta de barri cooperatiu a partir de descobertes de diferents projectes autogestionats.
 
  • Sostres alternatius. Aquest campament tindrà lloc fora de Barcelona i la proposta de servei és encarada als infants i joves que viuen als 3 blocs alliberats de l’Obra Social de la PAHC Sabadell. A més, podreu conèixer diferents alternatives relacionades amb models i estils d’habitatge i també experiències de moviments socials i populars de la ciutat.

Per qualsevol dubte, ja sabeu on ens podeu trobar! Anem de campaments i canviem el món!
 
I, si voleu formar part de l’Equip de Campaments ApS per donar un cop de mà a organitzar tota aquesta moguda, només fa falta que ens escriviu a barcelonès@escoltesiguies.cat


Etiquetes

ApS

Comparteix