Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

04.02.2016

I tant que pots!



La Fundació Pere Tarrés ha posat en marxa el programa I TANT QUE POTS! finançat pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) en el marc dels programes integrals vinculats a Garantia Juvenil. Aquest programa es desenvoluparà als municipis de Badalona, Mataró, Sabadell i Barcelona (Sant Andreu).

Durant tot el 2016 s’informarà d’aquest programa al voltant de 120 joves d’entre 16 i 30 anys inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

L’objectiu del programa és oferir al jovent un espai i un temps d’oportunitats formatives adaptades a les necessitats de cadascun d’ells/elles. Mitjançant el projecte I TANT QUE POTS! els joves disposaran d’un suport intensiu d’acompanyament i tutorització. Rebran orientació, formació i adquisició d’experiències professionals per tal d’afavorir el seu procés d’inserció laboral o el reingrés al sistema educatiu formal.

El projecte, en funció de les necessitats de cada jove participant, contempla la realització de tallers d’autoconeixement, millora de competències bàsiques i transversals i formació professionalitzadora en l’àmbit del lleure o de l’atenció sociosanitària vinculades als Certificats de Professionalitat.

Adjunta us enviem informació sobre el projecte I TANT QUE POTS!

Moltes gràcies per la vostra atenció.
Cordialment,

Si voleu rebre més informació podeu contactar amb:

Roger Chiva - Inserció laboral
rchiva@peretarres.org


Documents

Comparteix