Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

11.02.2016

Signatures CAP's d'Agrupament barcelonès



Benvolguts/des caps de la Demarcació Barcelonès,

Un cop resoltes les justificacions pel repartiment del Conveni Ordinari (Generalitat) i de Cap Nen Sense Cau 2015 només cal un últim pas per a la justificació final de les dues subvencions i és la signatura d'un dels caps d'agrupament del certificat conforme s'ha rebut aquesta ajuda furant l'any 2015.

Signatures dels caps d'agrupaments:
  1. Per la convocatòria de Finançament Ordinari 2015: Els caps d’agrupament heu de passar per la Demarcació del Barcelonès a signar un certificat conforme vau rebre el repartiment del Conveni Ordinari. Heu de passar a signar el document entre el 15 de febrer i el 19 de febrer.
  2. Per a la convocatòria de CNSC 2015: Els caps d’agrupament heu de passar per la Demarcació del Barcelonès a signar un certificat conforme vau rebre l'ajut de CNSC durant l'any 2015. Teniu com a data límit el dia 17 de febrer.
En el cas que algun cap d'agrupament no pugui venir durant la setmana del 15 al 19 de febrer, preguem, ens ho comuniqui el més aviat possible amb l'OTD. Si no se signa el document, l'ajut serà retornat.
 
Per més informació podeu contactar amb el vostre sector o amb l'OTD (barcelones@escoltesiguies.cat -  telèfon 93.340.34.50)


Comparteix