Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

21.04.2016

El Projecte 4vents nominat al Premi de Normalització Lingüística i Cultural de l'ADAC



Aquest dissabte, 23 d'abril, s'acaba el termini per a poder votar als premis ADAC!

El Projecte 4vents, projecte de MEG en col·laboració amb escoltes i guies de Mallorca, Menorca, País Valencià i Alguer ha estat nominat per la seva feina al voltant del país, la cultura i la llengua catalanes.

L'ADAC és un ateneu gironí que té com a objectiu principal la defensa de la llengua, la cultura i la nació catalanes. La Comissió Lingüística de l’ADAC que centra la seva feina en idear i dur a terme campanyes per promoure l'ús del català, organitza també el lliurament dels Premis de Normalització Lingüística i Cultural anualment des de 1986.

Enguany, dins la categoria de Premi a una entitat o empresa, l’ADAC ha nominat el Projecte 4vents, el projecte que des de MEG duem a terme en col·laboració amb el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, els Escoltes i Guies de Mallorca, els Escoltes de Menorca, la Federació d’Escoltisme Valencià i els Escoltes i Guies de l’Alguer, units per vincles comuns derivats d'un mateix entorn cultural, tot compartint una llengua, una història i una tradició.

La intenció de 4vents és reforçar el treball que fa cada una de les associacions en el seu territori, buscant sinèrgies i potenciant aquelles característiques culturals, lingüístiques i metodològiques que comparteixen i que poden conferir més qualitat a les actuacions de cadascuna d’elles.

El sistema d’elecció és a través del vot popular. Podeu participar-hi a través d’aquest enllaç fins el dissabte 23 d’abril.
 


Comparteix