Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

28.04.2016

La Subvenció de Demarcació per a campaments finalitza el 2 de maig



Us recordem que la convocatòria de la Subvenció de Demarcació per al curs 2015-2016, per a projectes de campaments encara està oberta i que podeu presentar-hi els vostres projectes fins al proper dilluns 2 de maig.

Quins projectes s’hi poden presentar?
La convocatòria està oberta a:
  • Projectes d’unitat
  • Projectes d’agrupament
  • Projectes de sector
  • Projectes d’equips de sectors
Com a criteri general, s’hi podran acollir aquells projectes que s'incloguin en alguna d'aquestes línies, es valorarà positivament que aquests projectes siguin d'APS:
 
 2. Campaments d’estiu (varia el termini de presentació dels projectes):
o Campaments internacionals fora de Catalunya però dins l’Estat Espanyol amb un projecte (s’exclouran els que es puguin incloure dins la subvenció internacional d’OSG-MEG). Es podrà subvencionar fins a un 10% de les despeses pròpies del campament més el cost del projecte.
o Campaments a Catalunya amb un projecte concret a part del propi campament. Es subvencionarà el projecte, no les despeses pròpies del campament (queda exclòs subvencionar per exemple l’allotjament i el transport dels participants).
 
Quina documentació s'ha de presentar?
S’ha de presentar el projecte redactat en format document de text, amb els següents apartats:
On he de presentar la documentació?
Enviar el projecte (amb la quantitat econòmica sol·licitada) per correu electrònic a l’Oficina Tècnica de Demarcació, a l’adreça barcelones@escoltesiguies.cat, dins dels terminis establerts en aquesta convocatòria.
 
Quin són els terminis?
El termini es va obrir el 28 de gener de 2016 per a campaments finalitza el 2 de maig. La resolució es publicarà el 12 de maig. Un mes després de la resolució de la subvenció es farà un primer pagament del 70% de l’import concedit. La resta (30%) s’atorgarà un cop revisada la documentació de la justificació. Tot i això aquests dos pagaments es faran per compte pont sempre que no es digui el contrari.
 
Si voleu consultar la convocatòria completa:
- Convocatòria Subvenció de Demarcació Barcelones 2016


Comparteix