Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

05.05.2016

Desmarca't 2.0 - participa!



DEMARCA’T 2.0: SOM SERVEI, FEM RECAPTE
 
Després de cinc anys, torna la nova edició del projecte “Desmarca’t: som servei, fem recapte” i ho fa amb més força que mai per tal de fer un gran recapte d’aliments el proper dissabte 07/05/2016 a Barcelona per a la Fundació Banc dels Aliments.
 
La iniciativa del gran recapte d'aliments que es va dur a terme fa 5 anys va donar com a resultat més de 15 tones d’aliments. A l’edició d’enguany hi participaran fins a 6 Agrupaments Escoltes dels districtes de l’Eixample, part d’Horta - Guinardó i Sant Martí, amb un total de més 350 infants i joves d’entre 5 i 18 anys i més de 80 monitors/caps i responsables associatius.
 
El dia del recapte s'instal·laran 35 punts de recapte simultanis per tota la ciutat de Barcelona. Podeu veure’n la localització en aquest mapa. Durant tot el matí, infants, joves i adults vinculats als agrupaments recolliran aliments pel Banc d’Aliments en grups de diferents agrupaments i edats. En el recapte hi ha 6 coordinadors que s'encarreguen de gestionar 5 o 6 punts de recollida i avisar als diferents cotxes que aniran circulant per portar les caixes recaptades, al llarg del matí, als dos punts d'emmagatzematge d'aliments. Un cop finalitzi la recollida cap a les 13:30h, es desplaçaran cap al Parc de Joan Miró, on es farà un dinar conjunt preparat, també, per voluntaris de l'entitat. A la tarda hi haurà diferents espais amb activitats lúdiques i pedagògiques, i un escenari on s'anirà actualitzant el marcador amb la suma total d'aliments recollits. Al costat de l'escenari hi haurà un espai informatiu obert a tothom on es podrà portar menjar i oferirem informació sobre el projecte, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i la Fundació del Banc dels Aliments.

DEMANDA DE VOLUNTARIS:
Per tal de poder realitzar amb èxit aquest projecte necessitem la vostra ajuda! necessitem la mà de voluntaris i voluntàries que vulguin col·laborar en les següents accions el dissabte 07 de maig:
- 2 conductors/es amb cotxe o furgoneta disponible en qualsevol moment entre les 11h i les 14:30h
- Voluntaris per transportar caixes del cotxe al magatzem (Carrer Calàbria 66 o Carrer Sant Quintí 19)

Si esteu interessats envieu les vostres dades i la disponibilitat a projectedel4@gmail.com 

Desmarca’t 2.0: som servei, fem recapte!

                  


Comparteix