Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

05.05.2016

25 anys - AEiG Montnegre Josep - Carner



Benvolguts,

L'AEiG Montnegre - Josep Carner celebra els seus 25 anys, i per a fer-ho com cal han preparat una jornada per al proper dissabte 07 de maig a la plaça del Raspall per gaudir amb totes i totes!

A continuació hi trobareu la programació del dia on no falta de res (amb barra a preus populars!):
  • 10h.- Gimcana: Una gimcana amb diverses activitats, reptes, duels, joc en equip... tot una aventura per a tots els públics en la qual posareu a prova els vostres valors!!
  • 12h.- Vermut Musical: Agafarem la guitarra i amb algun que altre pica - pica cantarem cançonetes populars per anar fent caliu i molta xerinola!
  • 14h.- Dinar Popular: Un dinar autogestionat fet per nosaltres en el qual us assegurem que us podreu llepar bé els dits!
  • 16:30h.- Bingo Popular al carrer: Un bingo popular en què haureu de temptar la sort!! Qui cantara la línia? qui farà un "Bingo"?, això només ho sabran els que vinguin a participar!
  • 18h.- Concurs de talents MJC: El concurs de talents més esperat de l'any assalta la Vila de Gràcia!! Saps imitar un munt de persones?? Tens un do amb el rap o el cant? Et pots doblegar tant com un contorsionista? Ets capaç de menjar una quantitat bestial d'algun tipus de menjar?? Tot allò que creguis que no és normal, i tu ho pots fer... ÉS UN TALENT!! Vine a ensenyar-lo... Podries aconseguir un fantàstic premi!!
  • 19:30h.- Qui s'apunta al karaoke?: El karaoke numero 1 de l'escoltisme a Catalunya ja es aquí! Demostra que ets saps tots i cadascun dels temes existents al panorama català, openings de dibuixos animats / animes, i cançons típiques i populars de l'escoltisme i les nostres terres! Agafa el micro i desprèn el teu cant als 4 vents!
  • 21:30h.- Sopar popular: Encara no n'has tingut prou amb el dinar?? T'has xarrupat els dits i t'ha tornat a entrar la gana? No et preocupis, tornem a fer el millor sopar de tota la Vila de Gràcia, per gaudir-lo al carrer!!
  • 22:30h.- Concert amb la banda jove emergent Arkadia Sound, que ús farà moure l'esquelet a ritme primaverenc, i us tocaran els temes més reconeguts a nivell Països Catalans, coses com ara, Obrint Pas, La Gossa Sorda, Zoo, Aspencat, La Raìz entre altres grups de l'àmbit reivindicatiu... :)
  • 23:45h.- Rematem la festa amb PD Montnegre Montnegre... Els integrants de l'agrupament, punxaran molts temes per a fer un final de festa inoblidable... sonarà música reivindicativa, els hits més escoltats de l'electrònica / pop/ Dancehall i també mites del rap i la música catalana!
  • 01:45.- Fi de música i anar sortint de la plaça... Recordem que és un lloc veïnal amb molts habitatges pel voltant i que les veïnes també es mereixen un respecte i un descans, així que us animem i agraïm molt que al acabar la festa a la nit, us aneu desplaçant a un altre lloc.

Moltes gràcies, ens veiem dissabte!!
A.E.I.G Montnegre Josep Carner
 
https://www.facebook.com/events/1615411305448630/


Comparteix