Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

05.05.2016

Trobada d'Adolescents Km.0



Des de Casals de Joves de Catalunya ens arriba la proposta Trobada d'Adolescents Km.0, la trobada per a joves d'entre 15 i 18 anys.

Aquesta trobada està pensada per a tots aquells grups de joves que tinguin alguna relació amb el moviment educatiu associatiu (casals de joves, agrupaments, esplais, etc.).El procés comença aquest mes de maig amb les primeres trobades de referents i adolescents i culminarà amb la trobrada que tindrà lloc el febrer del 2017. La trobada del Km.0 comptarà amb un programa que contindrà tallers formatius (debats i anàlisi crítica, xerrades, accions reivindicatives, tallers pràctics…), activitats de cohesió (jocs de confiança, cooperació, esportius…) i espais lúdics (concerts, festes…)!

La finalitat de Casals de Joves és la transformació social i per aconseguir-ho l’objectiu de la Federació és educar en la participació, és a dir, educar perquè els i les joves aprenguin a participar i a impactar en el seu entorn. És per assolir aquest objectiu que ho fem amb activitats culturals, com el Km.0.
A continuació hi ha convocatòria de la propera reunió de referents i us convidem a participar-hi:
  • Dimecres 11 de maig a les 20.30h al local de Casals de Joves (Carrer de la Independència, 357, 08026 Barcelona).  Cal confirmar assistència a la reunió a programes@casalsdejoves.org
 
La proposta d'odre del dia serà el següent:
  1. Presentació entitats
  2. Presentació projecte conjunt
  3. Explicació de la proposta del KM-0 2017
  4. Consensuar calendari de trobades
  5. Paper dels referents educatius
  6. Precs i preguntes

 



Comparteix