Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

12.05.2016

O te’l fas o te’l fan: tret de sortida del procés de participació del Pla Jove 2017-2020!



Sota el lema “O te’l fas o te’l fan”, el Consell de la Joventut de Barcelona ha articulat un procés de participació dirigit a totes les entitats juvenils de la ciutat per tal de que puguin debatre i aportar les seves demandes i reivindicacions en forma de propostes concretes per incorporar al nou Pla Jove. El Pla Jove és el conjunt de directrius que han de guiar les polítiques de joventut de l’Ajuntament de Barcelona del 2017 al 2020.

Per portar a terme aquest procés de participació, des del CJB hem organitzat diferents Grups de Treball oberts on es tractaran diversos àmbits (gènere, sostenibilitat, cooperació, emancipació…) i on les entitats podran participar i dir la seva. També hem creat una pàgina web on tothom qui vulgui podrà consultar les convocatòries dels diferents grups de treball, les propostes que vagin sortint d’aquests o l’avaluació de les 249 propostes que es van efectuar des del CJB per incorporar al passat Pla Jove. A més, si alguna persona o entitat juvenil vol participar i no pot assistir als Grups de Treball també podrà fer les seves aportacions a través del formulari “Proposa tu” que es troba a la mateixa web.

La pàgina web encara està en construcció i l’anirem omplint amb noves convocatòries dels Grups de Treball i amb les propostes de totes les entitats que hi participin.

Consulta els diferents Grups de Treball!  

Amplia la informació a: www.cjb.cat/plajove
 



Comparteix