Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

19.05.2016

O te’l fas o te’l fan: GRUP DE TREBALL COOPERACIÓ





Bona tarda!
 

Des del Consell de la Joventut de Barcelona s'està articulant un procés de participació - O te'l fas o te'l fan - dirigit a totes les entitats juvenils de la ciutat per tal de que puguin debatre i aportar les seves demandes i reivindicacions en forma de propostes concretes per incorporar al nou Pla Joveel conjunt de directrius que han de guiar les polítiques de joventut de l’Ajuntament de Barcelona del 2017 al 2020. Per portar a terme aquest procés de participació s'han organitzat diferents Grups de Treball oberts on es tractaran diversos àmbits.

Us animem a participar al Grup de Treball Cooperació, obert a totes les entitats i col·lectius juvenils que entre les seves accions s’hi troben la promoció de la cultura de pau a nivell educatiu, d’espai públic, de cooperació i ajut humanitari, amb l’objectiu que Barcelona contribueixi a eliminar les desigualtats nord-sud.

  • Data: Dijous 19 de maig
  • Hora: 19h
  • Lloc: Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia, 190-192, Metro L3 Fontana)
Trobareu tota la informació sobre el procés de participació del Pla Jove, les convocatòries de tots els Grups de Treball i les diferents propostes que sorgeixin d'aquests a la pàgina web:
 
 


Comparteix