Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

21.06.2016

Convocatòria extraordinària de beques d'estiu_justificació



BEQUES ACTIVITATS D'ESTIU

Ja s'ha obert la convocatòria de beques per a activitats del cau. Aquesta convocatòria és per activitats d'estiu però també es pot fer servir per becar el curs 2015-2016 en cas que us hagués quedat alguna família pendent de sol·licitar-la. Els documents relacionats amb la convocatòria els trobareu a l'espai del cap: Els agrupaments que van rebre ajut en la convocatòria de Suport a les famílies (de finançament intern) hauran de demanar a les famílies beneficiàries d'aquell ajut que omplin la sol·licitud (i si cal també poden afegir-los per les activitats d'estiu).
més info: financament@escoltesiguies.cat o beques@escoltesiguies.cat

DOCUMENTACIÓ BEQUES
Si alguna família no vol entregar la documentació al cau ens la pot enviar directament a nosaltres. En aquests casos, els passos a seguir serien:
  1. La família omple el full de sol·licitud i l'entrega al cau. Els avisa que la documentació l'enviarà directament a l'OSG
  2. La família envia la documentació a beques@escoltesiguies.cat (hem creat aquesta adreça nova per facilitar les coses). Preferiblement que també hi posin la sol·licitud escanejada o almenys que en el correu indiquin a quin agrupament pertanyen.
  3. El cau omple la graella amb la relació d'infants que sol·liciten beca (si voleu marcar els que ens hagin enviat directament la documentació a nosaltres, perfecte)
  4. La resolució de totes les beques les rebrà el cau.

TERMINIS DE JUSTIFICACIÓ
11 de setembre: finalitza el termini per justificar la línia de Suport a les famílies i la convocatòria de beques. Com a molt tard en questa data la documentació original caldria que estigués a Can Cadena.
31 d'octubre: termini per justificar la resta de línies de finançament intern: Internacional, Foment del voluntariat, Interès social. Cal la memòria de les activitats realitzades, l'estat de comptes i les factures originals.
30 de novembre: Termini per a justificar el 100% del repartiment del conveni.
més info: financament@escoltesiguies.cat


 



Comparteix