Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

13.07.2016

Segona setmana al Casal d’Estiu del Coves d’en Cimany!



Semblava impossible, però la segona setmana ha estat tan intensa com la primera! Plegats hem anat al Parc de la Oreneta, on hem construït cabanyes i hem jugat fins acabar esgotats, hem trobat per fi la Font Màgica i ens hem acomiadat de la Rosaura i en Ferrot, que ens han deixat tastar l'aigua màgica! Per acabar la setmana, hem fet una súper guerra d'aigua tots i hem gaudit moltíssim!
 
La PATRULLA (P3-P4) vam acabar el nostre projecte: fer pizzes! Vam anar al súper a comprar els ingredients, vam crear les nostres pizzes (fent la nostra pròpia massa i tot!) i ens les vam menjar. Van sortir boníssimes!! Divendres vàrem acomiadar a la Sílvia i dilluns donarem la benvinguda a en Joaquim. Esperem amb moltes ganes les tres setmanes que encara ens queden de Casal!
 
Els BATMANS vam arribar a la meta amb els nostres cotxes de carreres! Per fer-ho, vam treballar de valent; vam recollir material reciclat pel barri, ens vam informar del món del motor, vam procedir a la construcció i finalment a la carrera! Però la cosa no s'acaba aquí, com cada setmana, vam anar d'excursió i a la piscina, i vam acabar la quinzena amb una gran guerra d'aigua! Hem acomiadat a la Cris, que marxa de campaments, i la propera setmana acollim a l'Alberto!
 
Els SALAMIS aquesta setmana hem anat d'excursió al Parc de l'Oreneta i a la piscina. També hem seguit amb el nostre projecte de la tenda de regals i, tot i que no l'hem pogut realitzar, sí que hem fet mandales, polseres i moltes coses de papiroflèxia! Hem après a jugar a molts jocs nous i hem fet molts jocs d'aigua! Hem acomiadat en Ferran, gràcies per tot, però donem la benvinguda la setmana que ve a la Ire!
 
Els ANONYMOUS CUKIS hem realitzat amb èxit el primer projecte del Casal d'Estiu d'aquest any! Ens hem convertit en uns súper xefs fent quatre grans tallers de cuina: pizzes, quiche lorraine, sucs i batuts de fruita naturals i uns súper gelats! També hem treballat el concepte d'intercanvi, quan per grups havien d'anar pel barri i intentar canviar un globus per  l'objecte més xulo que poguessin aconseguir. El millor dia va ser l'excursió, ja que com a grup de grans ens vam desmarcar de la resta i vam pujar al Tibidabo caminant, i allà vam conèixer l'Experimental, una masia autogestionada on vam aprendre a fer teles, tocar instruments, conèixer quatre horts diferents amb les seves respectives plantes i fruits, i moltíssimes coses més! Finalment, ens hem acomiadat de la Rosa, però la setmana que ve coneixerem a la Sarai! 
 
Sílvia, Cris, Ferran i Rosa, moltes gràcies per tot!


Comparteix