Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

13.07.2016

Nou recurs al CRAJ



Des del CRAJ ja disposen d'un nou recurs per tal que us animeu a participar en projectes europeus, a fer el salt internacional i a apostar obertament per obrir-vos a un nou món ple d'oportunitats...la maleta d'activitats internacionals! Es tracta d'un material de cessió gratuïta i ple de propostes informatives i didàctiques.

Tal i com podeu veure en aquest vídeo, aquest material us proporcionarà recursos per treballar aspectes en clau internacional, com poden ser la diversitat, la destrucció d'estereotips, l'impacte ambient del nostre projecte, la cohesió de l'equip o la igualtat de gènere, entre d'altres!

La maleta d'activitats internacionals inclou jocs de cartes i dinàmiques, la nova Guia "Obrim fronteres! Eines per preparar activitats internacionals a les entitats juvenils" i un seguit de publicacions com Fitxes temàtiques i Butlletins 901 de caire internacional.

Recordeu, a més, que compteu amb el suport de l'assessoria de gestió de projectes i l'assessoria internacional que oferim des del CRAJ per resoldre tots els vostres dubtes!

I si voleu disposar de la maleta, només cal que us poseu en contacte amb el CRAJ per sol·licitar-la a través del telèfon 93 265 52 26 o a través del correu internacional@crajbcn.cat.


Comparteix