Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

21.07.2016

Tercera setmana al Casal d’Estiu del Coves d’en Cimany!



TERCERA SETMANA DE CASAL!
Quantes coses! Hem conegut la Carlota, una ovella molt especial que ens demana ajuda…

La PATRULLA té un nou monitor, en Joaquim. Hem conviscut tota la setmana amb la Carlota i ens ha deixat uns contes molt xulos! A més, hem anat al Parc del Guinardó i hem explorat la natura amb els cinc sentits. Finalment hem decidit que el nostre projecte anirà sobre TRENS!! Seguim endavant Patrulla!

Els BATMAN seguim gaudint del casal al màxim! Aquesta setmana hem conegut a l’Alberto, hem anat a la piscina i hem fet amics i amigues d’altres casals. També hem jugat al Parc del Guinardó i hem preparat obres de teatre. La setmana ha estat tan intensa que fins i tot hem triat projecte: fer gelats per passar la calor! Ja veureu què bons!

Els SALAMIS hem fet coses súper divertides: jocs d’aigua, excursió al Parc del Guinardó, cada dia hem fet un Bon Dia diferent i hem après un munt de dances i cançons! Hem tingut el plaer de conèixer la Ire, i per acabar, hem finalitzat el projecte de la botiga de regals i n’hem escollit un de nou: fer un pica pica de cupcakes!

Els ANONYMOUS CUKIS no hem parat! Hem començat coneixent la Sarai, la nova monitora que ens acompanyarà fins al final d’aquesta aventura. També tenim una gran pluja d’idees enllestida per a triar el proper projecte. A més, hem descobert més a fons el món del teatre. Tanquem la setmana tornant de la súper acampada, on hem conegut els R2D2 del casal del Mestre Morera i ens ho hem passat d’allò més bé muntant tendes, jugant pel bosc i coneixent la natura!



Comparteix