Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

21.07.2016

Tercera setmana al Casal d’Estiu Mestre Morera!



Tercera setmana al Casal Mestre Morera acabada!!! I, quina setmana!!

Dilluns vam donar la benvinguda a dues monitores i un monitor nou, però, ara ja a finals de setmana, sembla que estiguin al casal des del primer dia!

Vam començar la setmana coneixent a l’Alderic, que durant tota la setmana ens ha anat deixant activitats i proves per fer. I també ens ha vingut a veure eh?!

El grup de PETITS aquesta setmana han tornat a escollir un projecte. Volen construir els seus propis cotxes. De moment s’han fet un “súper” barret de conductors per anar ben guapos. A més, dijous vam anar caminant des de l’Escola al Castell de Torre baró. Pel camí van estar recollint tot allò que trobaven i els agradava de la natura, i avui, divendres n’han fet un mural molt bonic.

El grup de MITJANS aquesta setmana també van escollir el seu projecte, i sabeu què? Han decidit ser els Morera Xef. De moment, ja han cuinat bombons de xocolata i han fet les seves pròpies galetes. Per si no fos poc, el grup de mitjans també va anar d’excursió al Castell de Torre Baró caminant. Vam poder pujar a dalt i veure tot allò que ens envoltava. Va ser molt divertit!

Per últim, el grup de GRANS, aquesta setmana han fet moltes coses. Han escollit el projecte que faran durant aquesta quinzena tant llarga. Volen preparar un túnel del terror per tots aquells que hi vulguin entrar. A més, dijous van marxar d’acampada a Can Girona. Allà es van trobar amb el grup de grans del casal d’estiu del Coves d’en Cimany. Han estat fent jocs, rient i han dormit molt poc. S’ho han passat molt bé.

Acabem aquesta setmana molt contents de totes les activitats que s’han fet!!!



Comparteix