Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

08.09.2016

3r període d’entrega de factures a la OTD, justificació Cap Nen Sense Cau i Subvenció de Demarcació



3ª ENTREGA DE FACTURES A OTD
Us recordem que el proper 22 de setembre finalitza el termini d’entrega de factures del trimestre a la OTD. Cal venir a fer entrega a la Demarcació del Barcelonès de totes les factures que tingueu a dia d'avui corresponents al CURS 2015-2016.

És important que entregueu les factures per tal de poder fer la corresponent justificació del Conveni de la Generalitat i per poder seguir avançant amb la millora de la gestió comptable dels vostres agrupaments i sectors.

Què cal entregar?
  • TOTES les factures i justificants de pagament originals
  • Omplir el DRIVE de seguiment amb les factures entregades a Demarcació en les mateixes dates.
  • Entrar totes les factures entregades a Demarcació al COMPTACAU
 
JUSTIFICACIÓ CAP NEN SENSE CAU
Els agrupaments hauran de lliurar el certificat (Annex 2) acreditant la recepció d’aquestes ajudes. Aquest certificat haurà d’anar signat per part de la família de l’infant becat. Aquests certificats s’han d’entregar a l’OTD del 12 al 22 de setembre 2016.
Per tal de justificar de manera completa aquesta subvenció caldrà presentar factures pel valor total atorgat de la beca dins del 3r període d’entrega de factures, del 12 al 22 de setembre 2016.
Cal comunicar i, si s’escau, retornar els diners de la beca de qualsevol participant que s’hagi donat de baixa de l’activitat i se li hagi atorgat beca.
El no retorn de la beca o la no justificació d’aquesta, serà motiu l’impossibilitat de participació en futures convocatòries. Trobareu més informació a l’apartat corresponent al web de la Demarcació.
 
JUSTIFICACIÓ SUBVENCIÓ DE LA DEMARCACIÓ
Us recordem que aquesta subvenció es justifica econòmicament i pedagògicament.
  • La part econòmica es justifica amb les factures que entregueu trimestrals (període del 12 al 22 de setembre).
  • La part pedagògica es justifica mitjançant una memòria del projecte. Les persones que van entregar el projecte a la Demarcació i que van ser becades, han rebut un correu amb els passos a seguir i la plantilla de la justificació.
Podeu trobar aquesta plantilla al web de la Demarcació (apartat de subvencions i ajuts)
 
 
Per qualsevol dubte podeu escriure a barcelones@escoltesiguies.cat


Comparteix