Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

22.09.2016

Dia de l'Esplai i del Cau



Els esplais i caus ofereixen una proposta educativa activa, participativa i compromesa amb el creixement personal d'infants i joves i la transformació social. Des de l'educació no formal, a través del joc, els projectes i d'altres activitats es construeix una veritable escola de ciutadania.
 
A Barcelona podeu trobar més de 135 esplais i caus que treballen setmana rere setmana i des dels campaments, colònies, excursions i sortides per educar milers d'infants i joves. Us convidem a visitar la web esplaisicaus.cat per remenar i triar l'opció que millor s'adapti als vostres interessos.
 
Des del Consell de la Joventut de Barcelona es promou el Dia de l'Esplai i el Cau 2016 que tindrà lloc el 22 d'octubre. Aquell dia els esplais i caus de la ciutat reivindiquem la nostra tasca educativa i reclamem el reconeixement que ens mereix el fet de ser agents educadors i de transformació social.
Amb les dades que faciliteu es crearà un mapa per fer visible el munt d'activitats que aquell dia cada agrupament o esplai farà al seu barri perquè s'hi puguin acostar les famílies que ho desitgin.

Si es pretén fer ús de l'espai públic i per exemple es necessita tallar algun carrer respongueu el formulari abans del dia 25 de setembre, de manera que puguem fer la gestió d'avisar al Districte.

Pel que fa a la resta la data límit es el 2 d'octubre de 2016.

Us enviem l'enllaç al formulari d'inscripció d’El dia de l'Espai i el Cau 2016.


Etiquetes

Comparteix