Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

22.09.2016

Participeu en la bicicletada nocturna: Setmana de la Mobilitat Sostenible



Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.
Sota el lema europeu ‘Mobilitat intel·ligent. Economia potent.’, la Setmana del 2016 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l’hora de contribuir al desenvolupament econòmic. 
Durant tota la setmana s’han realitzat diferents activitats per a gaudir d’aquesta festa i alhora reivindicar l’empoderament de la sostenibilitat i l’ecologia.
 

  • Heu participat en alguna de les seves activitats? Si és així, envieu una foto al correu barcelones@escoltesiguies.cat i la publicarem a les nostres xarxes socials.
  • Si encara no us hi heu pogut sumar, us deixem la següent activitat que es realitza aquesta nit:
    • Bicicletada nocturna: Recorregut amb bicicleta pels carrers cèntrics de la ciutat amb acompanyament de música i animació.
      • Jardinets de Gràcia. De 21.00 h a 23.00 h
      • Organitza: Biciclot SCCL

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura és un esdeveniment que s'emmarca dins la European Mobility Week en què centenars de ciutats de diversos països del món organitzen activitats similars a les que tenen lloc a Barcelona durant una setmana, per tal de conscienciar sobre un model de mobilitat més saludable, segura i sostenible en benefici de tothom.



Comparteix