Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

29.09.2016

Places per a projectes de voluntariat europeu - FCV



Des del Servei de Voluntariat Europeu ens fan arribar els projectes d’àmbit europeu amb places per a aquest octubre. Si teniu ganes d'engrescar-vos com a voluntaris o voluntàries en projectes europeus de llarga durada no us perdeu la següent informació:
 
  • Poland4ALL –1 voluntari/a
De l’1 d’octubre de 2016 al 30 de setembre de 2017 (12 mesos) a Bytów, Polònia. El projecte ‘Poland4All’ a Bytów, és un projecte molt atractiu per a persones aventureres, sense por, arriscades i amb ganes de viure una experiència única, apartada de la gran ciutat i residint en una petita població amb poques oportunitats d’oci i llocs per a passar les estones lliures. Aquí trobaràs més informació!
  • Volunteer for Change – 1 voluntari/a
Del 10 d’octubre de 2016 al 9 d’agost de 2017 (10 mesos) a Flaxley, Regne Unit. El projecte “Volunteer for Change”, que arriba aquest any a la seva novena edició, preveu una gran varietat d’activitats: des de la jardineria, la comercialització de productes orgànics i tasques de cuina, fins a l’administració del Centre, el teatre i l’organització d’esdeveniments interculturals, entre moltes més. Aquí trobaràs més informació!
  • Volunteering For Peace –1 voluntari/a
De l’1 de novembre 2016 al 31 de juliol 2017 (9 mesos) a Ankara, Turquia. El/la voluntari/a estarà involucrat activament en el projecte bilateral entre Espanya i Turquia “Volunteering for Peace”, que té com a objectiu principal promoure la construcció de col·laboracions de Catalunya, de la Unió Europea i dels països de la zona EuroMed. Aquí trobaràs més informació!
Com ja sabeu la Fundació Catalunya Voluntària (FCV) promou activament el voluntariat i l’educació no formal com a eines per a millorar la societat, oportunitat per desenvolupar competències clau i com a mitjà per esdevenir ciutadans més actius, autònoms i responsables. D’altra banda, la FCV ofereix informació i formació, organitza campanyes, jornades, tallers i iniciatives enfocades a la promoció i el reconeixement social del voluntariat, la cultura de la pau, l’educació no formal i l’aprenentatge intercultural.
Si voleu més informació sobre la FCV podeu consultar la seva pagina web
 
 


Etiquetes

Comparteix