Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

29.09.2016

Premis BarnaJove



Torna una nova edició dels Premis BarnaJove, els premis de l’associacionisme juvenil de la ciutat de Barcelona, organitzats pel Consell de la Joventut de Barcelona!

Com ja sabeu, l’objectiu dels Premis BarnaJove és oferir reconeixement i premiar als projectes sense ànim de lucre que hagin estat posats en marxa durant l’any 2016 per entitats juvenils, amb la finalitat de posar en valor totes les iniciatives que s’organitzen des del teixit associatiu juvenil de Barcelona. 

Les entitats que vulguin participar podran enviar els seus projectes d’àmbits diversos fins el 18 de novembre.  L’entrega de premis tindrà lloc el divendres 16 de desembre a les 21h a l’Espai Jove La Fontana. Durant l’acte d’entrega es repartiran tres premis dotats amb 1500€, 1000€ i 500€, per ajudar a que els projectes premiats puguin desenvolupar-se.

A més, també es donarà el Premi Comunicació, a un mitjà de comunicació crític i compromès amb l’associacionisme juvenil de la ciutat, i el Premi Totxana, un guardó dirigit a persones, institucions o mitjans que hagin fet alguna declaració o acció que perjudiqui la percepció social de la joventut.
 

Si voleu saber més sobre els Premis BarnaJove, consulteu les bases i apunteu-vos a: premisbarnajove



Etiquetes

Comparteix