Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

27.10.2016

[ADO] Documentació a l'Espai del Cap i formulari per dinar



Benvolguts/des,
Us informem que des d'ahir a la tarda ja podeu trobar els documents pertanyents a l'Assemblea de la Demarcació del Barcelonès a l'Espai del Cap. Ahir, dimecres 26 d'octubre, es va enviar la convocatòria definitiva de l'Assemblea amb l'enllaç a l'Espai del Cap. Aquesta documentació estarà penjada durant tot el curs, disponible per a ser consultada en qualsevol moment sense haver-la d'imprimir i apostant d'aquesta manera per un ús sostenible del paper.

Dinar ADO
Aprofitem per recordar-vos que l'ADO se celebrarà el pròxim diumenge 6 de novembre a l'Espai Jove La Fontana (C/ Gran de Gràcia, 190-192), i que està previst oferir un dinar ben a prop del plenari de l'assemblea. I, tot i que l'espai encara està per confirmar, ja us hi podeu apuntar omplint el següent formulari. Teniu temps fins al proper 30 d'octubre.

Com consultar els documents per a l’ADO?  
Podeu consultar els documents de la convocatòria provisional a l’Espai del Cap. Per arribar-hi només cal que seguiu la ruta següent Espai del Cap > Documents > Demarcació i cliqueu sobre la carpeta ASSEMBLEA DE DEMARCACIÓ.

Us hi esperem a tots i a totes.
Sempre a punt!


Comparteix