Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

24.11.2016

Tornen les SUBVENCIONS PER L'ARRANJAMENT I ADEQUACIÓ DE LOCALS 2016



SUBVENCIONS PER L'ARRANJAMENT I ADEQUACIÓ DE LOCALS DE LA CIUTAT DE BARCELONA DESTINATS A CENTRES DE CULTE D'ENTITATS RELIGIOSES 2016

 
L’Ajuntament de Barcelona ha tornat a convocar les Subvencions per l'arranjament i adequació de locals de la ciutat de Barcelona destinats a centres de culte d'entitats religioses. Aquesta és una oportunitat per als caus que hàgiu de fer algun tipus de reforma i millora però necessiteu un ajut econòmic.
 
Si hi esteu interessats llegiu a continuació les bases sobre qui s’hi pot presentar. Podran ser beneficiaris/àries d'aquesta subvenció:
a) Les entitats religioses inscrites en el registre d'entitats religioses creat pel Reial Decret 142/1981, de 9 de gener, sobre l'organització i funcionament del Registre d'Entitats Religioses i, en cas que no procedeixi aquesta inscripció, les que disposin d'autorització de l'autoritat eclesiàstica o religiosa competent, reconeguda jurídicament.
b) Les associacions i/o entitats amb personalitat jurídica pròpia vinculades a les diferents confessions i comunitats religioses legalment reconegudes que tinguin com objecte la realització d'actes de culte i que així ho indiqui en els seus estatuts.
c) Les associacions i/o entitats amb personalitat jurídica pròpia vinculades a les diferents confessions i comunitats religioses legalment reconegudes i que aquesta activitat es demostri mitjançant la memòria d'activitats de l'any anterior i d'una declaració responsable per part de la persona representant de l'entitat.  

El termini de presentació finalitza el proper 7/12/2016. Trobareu tota la informació de la convocatoria a continuació: Més informació  


Comparteix