Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

24.11.2016

Tornen els Campaments APS de la Demarcació del Barcelonès!



Sou una unitat de Truc o Pioners i Caravel·les? Voleu fer un projecte d’Aprenentatge i Servei durant els campaments de Setmana Santa? Teniu ganes de conviure amb un altre agrupament? Us proposem uns Campaments APS molt interessants i a partir d’avui ja us hi podeu inscriure!

S’ofereix un ventall de possibles projectes transformadors perquè les unitats de Truc o Pioners i Caravel·les de tots els agrupaments del Barcelonès de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge puguin participar-hi durant els campaments de Setmana Santa. La idea és que aquesta experiència sigui compartida entre diverses unitats i inclogui aprenentatges ben interessants i serveis per a millorar l’entorn més proper.


Informació pràctica:
  • Dates: del 8 al 12 d’abril de 2017
  • Preu (tot inclòs): 40€ per participant
  • Places: entre 15 i 20 persones per campament
  • Inscripcions: fins l’11 de gener de 2017 a través del següent formulari. (Un cop inscrits, ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la resta de procediment).
  • La primera reunió informativa amb els agrupaments seleccionats serà el 31 de gener a les 19h a la Demarcació del Barcelonès.
 
Tria el teu campament!
Aquest any podeu triar entre dos propostes de campament. Si teniu altres propostes ens les podeu fer arribar perquè amb les entitats col·laboradores encara estem tancant els detalls de les activitats i tota proposta és benvinguda!
  • II Sostres alternatius (per TRUC): Aquest campament tindrà lloc fora de Barcelona i la proposta de servei és encarada als infants de l’Obra Social de la PAH Sabadell. A més, podreu conèixer diferents alternatives relacionades amb models i estils d’habitatge i també experiències de moviments socials i populars de Sabadell.
  • Generem! (per PiC) Aquest campament us proposa fer descobertes, tallers i activitats sobre diferents temàtiques relacionades amb el gènere i el feminisme. La proposta dels campaments és generar un recurs feminista per les diferents associacions escoltes.
Per qualsevol dubte, ens podeu escriure a barcelones@escoltesiguies.cat
Anem de campaments i canviem el món!


Comparteix