Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

01.12.2016

El Correu Exprés es transforma i passa a ser mensual!



Us informem que aquest és l’últim Correu Exprés setmanal que rebreu des de la Demarcació. Però tranquils que no desapareix, només es transforma! Volem millorar la comunicació i oferir informació de qualitat, relacionada tant amb els projectes que es duen a terme des de la Demarcació, com els dels Sectors, i aprofundir en la difusió d'informació sobre xerrades, activitats, projectes i propostes que ens arriben i en les què i podeu participar. Tot això i molt més ho descobrireu al proper correu que s’enviarà el proper 13 de Gener!

El nou Correu tindrà una nova estructura però que seguirà enviant-se els dijous (ara mensualment, a partir del gener). Estem oberts a escoltar la vostra opinió i saber quines notícies us poden interessar més. Si teniu alguna proposta individualment, com a branca, o de cau, no dubteu a escriure'ns a barcelones@escoltesiguies.cat.

Mentrestant, no oblideu consultar les publicacions al Facebook de la Demarcació, on penjarem la resta de propostes a curt termini, i informacions importants (com canvis en els horaris d’atesa de l’Oficina Tècnica de la Demarcació o dates d’inscripcions a formacions).
 
Volem que tots i totes ens seguiu i ens llegiu!


Comparteix