Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

26.01.2017

S'obre la Convocatòria de la Subvenció de Demarcació per al curs 16-17



La Demarcació del Barcelonès obre la convocatòria de la Subvenció de Demarcació per al curs 2016-2017, que consta d’una partida total a repartir de 7.000€, segons va ser aprovat a la darrera Assemblea de Demarcació 2016. El pressupost destinat es repartirà en dues línies de finançament de la següent manera:
  1. Projectes de Demarcació: 5.000 euros (fins al 17 de febrer)
  2. Projectes de campaments: 2.000 euros (fins al 5 de maig)

Des d'avui, dijous 26 de gener i fins al pròxim divendres 17 de febrer, us podeu presentar a la Convocatòria de projectes (la de campaments quedarà oberta fins al 5 de maig). A continuació us expliquem com fer-ho.

Quins projectes s’hi poden presentar?
La convocatòria està oberta a:
  • Projectes d’unitat
  • Projectes d’agrupament
  • Projectes de sector
  • Projectes d’equips de sectors
Com a criteri general, s’hi podran acollir aquells projectes que s'incloguin en alguna d'aquestes línies, es valorarà positivament que aquests projectes siguin d'APS:
 
  1. Línia de Projectes
    1. Enfortiment de l’escoltisme a l‘entorn urbà:
  • Projectes extraordinaris interns de l’AEiG: aniversaris, campanyes de difusió, activitats internes, etc.
  • Foment del voluntariat: captació de caps i d’infants i joves, formació de caps més enllà de carnets de monitor i director de MEG, etc.
  • Incidència en l’entorn i/o interès social: accions que promoguin el servei i implicació amb la comunitat, amb altres entitats (xarxa), etc     
  1. Millora de la gestió:
  • Aplicació de sistemes que millorin l’organització i funcionament intern (afiliacions, arxiu, bases de dades, protocols, etc)
 
  1. Campaments d’estiu (fins al 5 de maig):
  • Campaments internacionals fora de Catalunya però dins l’Estat Espanyol amb un projecte (s’exclouran els que es puguin incloure dins la subvenció internacional d’OSG-MEG). Es podrà subvencionar fins a un 10% de les despeses pròpies del campament més el cost del projecte.
  • Campaments a Catalunya amb un projecte concret a part del propi campament. Es subvencionarà el projecte, no les despeses pròpies del campament (queda exclòs subvencionar per exemple l’allotjament i el transport dels participants).
 
Quina documentació s'ha de presentar?
S’ha de presentar el projecte redactat en format document de text, amb els següents apartats:  
On he de presentar la documentació?
Enviar el projecte (amb la quantitat econòmica sol·licitada) per correu electrònic a l’Oficina Tècnica de Demarcació, a l’adreça barcelones@escoltesiguies.cat, dins dels terminis establerts en aquesta convocatòria.
 
Quin són els terminis?
El termini s'obre el 28 de gener de 2016 i hi haurà dues resolucions (per a projectes i per a campaments) ens les dates següents:
  1. Projectes: la convocatòria finalitza el 17 de febrer de 2016 i la resolució es publicarà el dia 16 de març de 2017. L’activitat subvencionada ha de ser realitzada en el marc del curs 2016 - 2017.
  2. Campaments especials (ampliació termini): la convocatòria finalitza el  5 de maig i la resolució es publicarà el 19 de maig.
El pagament es farà per compte pont un cop s’hagi dut a terme la resolució de les dues convocatòries, sempre que no es digui el contrari.
 
Si voleu consultar la convocatòria completa:
Convocatòria Subvenció de Demarcació Barcelones 2017


Comparteix