Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

02.02.2017

Signatures CAP's d'Agrupament barcelonès



Benvolguts/des caps de la Demarcació Barcelonès,

Un cop resoltes les justificacions pel repartiment del Conveni Ordinari (Generalitat) i de Cap Nen Sense Cau 2016 només cal un últim pas per a la justificació final de les dues subvencions i és la signatura d'un dels caps d'agrupament del certificat conforme s'ha rebut aquesta ajuda durant l'any 2016.

Signatures dels caps d'agrupaments:
  1. Per la convocatòria del Conveni Ordinari 2016: Els caps d’agrupament heu de passar per la Demarcació del Barcelonès a signar un certificat conforme vau rebre el repartiment del Conveni Ordinari. Heu de passar a signar el document abans del proper divendres dia 10 de febrer.
  2. Per a la convocatòria de CNSC 2016: Els caps d’agrupament heu de passar per la Demarcació del Barcelonès a signar un certificat conforme vau rebre l'ajut de CNSC durant l'any 2016. Teniu com a data límit el dia 03 de febrer.
Podeu passar a signar els dos documents alhora (en el cas que hi hagi més d’un cap a l’agrupament pot passar a qui li vagi millor) i recordeu portar el segell de l’agrupament.
Us recordem els horaris de la Demarcació:
- De dilluns a divendres de 10.30h a 13.30h, dilluns i dijous de 17h a 20h i divendres de 17h a 19h.
En el cas que algun cap d'agrupament no pugui venir durant aquests dies, preguem, ens ho comuniqui el més aviat possible amb l'OTD. Si no se signa el document, l'ajut serà retornat.
 
Per més informació podeu contactar amb el vostre sector o amb l'OTD (barcelones@escoltesiguies.cat -  telèfon 93.340.34.50)


Comparteix