Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

24.03.2017

Els intrèpids d’Operació Muntanya pugen al Taga!



“Un grup d’intrèpids excursionistes de la mà d'Operació Muntanya, van decidir que no tenien res millor a fer que quedar a les 5:45 del matí del diumenge 26 de febrer, per anar fins a Ribes de Freser i pujar el Taga per buscar neu i el “bigfoot”. Durant el viatge de camí, al tren, la majoria de participants van decidir que no havien dormit prou i no van gaudir gaire de les vistes durant el viatge.
 
En arribar a Ribes de Freser, ens esperava el tècnic que ens acompanyaria al llarg del dia i que ens va explicar com fer servir els grampons i alguns consells generals. I després d'una petita explicació, i una parada per esmorzar vam agafar forces per començar l'ascens al Taga.
 
Durant la pujada vam tenir la companyia d’animals de la zona com...Vaques, vaques i més vaques, a part de diferents aus que ens sobrevolaven.
 
A l'hora prevista i abans de dinar fèiem cim al Taga. El dia era molt clar i es podia observar tots els cims i valls del voltant, tot i trobar-nos amb alguna situació inesperada com plaques de gel que ens dificultaven el camí.
 
Després de dinar la baixada va ser molt ràpida i sense imprevistos i vam poder agafar un tren abans del previst per tornar a casa.””
 
Us deixem amb algunes de les imatges d’aquell dia i us animem a que no us perdeu ni una informació de les properes sortides d’Operació Muntanya, seguint-nos al blog d'operació muntanya, i al facebook!


Comparteix