Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

06.04.2017

La 2a convocatòria de "Cap nen sense cau" finalitza el proper 05 de maig



Us recordem que la 2a convocatòria del Cap Nen Sense Cau es troba oberta i finalitza el proper 05 de maig..Tots els agrupaments que us hi vulgueu presentar ja ens podeu fer arribar la documentació a través del correu electrònic barcelones@escoltesiguies.cat (no és necessari entregar-ho amb paper!).

Us fem un resum de tot allò que heu de tenir en compte per a presentar-vos:
  • A qui va dirigit ?
A agrupaments amb famílies amb problemes econòmics.
 
  • Qui ho sol·licita?
L’encarregat de sol·licitar l’ajut per la família és l’agrupament.
 
  • Requisits per participar
Per poder sol·licitar l’ajut l’agrupament ha de:
  1. Participar en els òrgans de treball i decisió propis de la Demarcació.
  2. Estar al corrent de pagament de quotes de l’entitat.
  3. Utilitzar el comptacau com a eina corrent i fer-ne un ús correcte i freqüent així com haver introduït el pressupost de l'agrupament
  4. Comprometre’s i participar* en les convocatòries d’ajuts i subvencions que des de l’Oficina Tècnica de Demarcació (OTD) es dóna suport:
    • Campanya de Vacances d’estiu Ajuntament de Barcelona.  
    • Subvenció de l’Ajuntament corresponent (Barcelona, Badalona o Sant Adrià) en cas que sigui possible.
    • Finançament intern – línia de Suport a les Famílies (estem treballant conjuntament amb OSG per poder reduir els tràmits de cara al curs que vinent).
    • *En cas que finalment no es presentin a aquestes convocatòries caldrà justificar la decisió presa, si no es denegarà l’ajut concedit.
  5. Col·laborar amb serveis municipals, institucions, entitats, plans locals i/o altres xarxes per la inclusió de famílies en risc d’exclusió i immigrades que la Demarcació ofereixi a l’agrupament (Serveis Socials, Càritas…) 

Trobareu tots els requisits per participar, les dates d’entrega i la documentació a presentar i a justificar a l’espai web de “Cap nen sense cau”.
Documentació a presentar Qualsevol dubte ens el podeu fer arribar a través del correu electrònic barcelones@escoltesiguies.cat


Comparteix