Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

29.05.2014

El Cau de Pineda instal.la un nou pal indicador a l'Erola



L'Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda ha instal.lat un  nou pal indicador a l'Ermita de l'Erola, al camí que puja de Pineda cap a Hortsavinyà. Es tracta d'un pal indicador que indica les distàncies a diversos punts, des d'aquest punt neuràlgic del Montnegre, lloc de pas per a caminadors, o ciclistes dins la ruta del GR92 (ruta de Gran Recorregut entre Portbou i el Delta de l'Ebre).
El nou indicador fa 7 metres d'alt i tothom queda encuriosit per la seva espectacularitat. Hi destaquen 15 direccions diferents i està fet de fusta tractada.

La instal.lació del pal indicador forma part d'un projecte per arranjar diversos punts del medi natural més proper a Pineda tal i com s'ha fet darrerament amb la instal.lació de farmacioles equipades amb material mèdic de primera actuació, entre altres projectes com ara la primera fase de la restauració de l'Ermita de Sant Rafel o la Passera de Cal Ros, entre d'altres.
També dins d'aquest projecte es durà a terme el proper 8 de juny l'Aplec de l'Erola a Hortsavinyà, organitzat pel Cau de Pineda amb la col.laboració de l'Ajuntament de Tordera i la Diputació de Barcelona i altres estaments i particulars i que compta amb una amplíssim programa d'actes. 
També aquest dia, es dura a terme una ruta guiada pel Camí de les Costes; el camí original que feien servir els veïns d'Hortsavinyà per anar a Pineda de fa temps immemorials.

Més informació a www.caudepineda.cat


Comparteix