Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

05.09.2014

Premis de la Fundació Sant Jordi 2014



La Fundació Sant Jordi obre la convocatòria dels Premis de la Fundació Sant Jordi amb l’objectiu de valorar i donar a conèixer els projectes que els Agrupaments realitzen cada any i/o que destaquen per la seva qualitat pedagògica.

Vol ser una finestra oberta a la feina ben feta que es fa als Agrupaments de la Demarcació i que pugui generar, en el futur, un compendi de bones pràctiques.

Poden participar tots els Agrupaments de la Demarcació de Girona de MEG

El tema és : les bones pràctiques pedagògiques dels Agrupaments (projectes, campaments, sortides,...).

La presentació serà en format digital utilitzant qualsevol tècnica o programa informàtic, sempre i quan, aquests es puguin visualitzar en programari lliure.
El que es pretén és que l’Agrupament pugui presentar i explicar el projectes de forma visual utilitzant qualsevol tècnica digital (vídeo, presentació de diapositives, pòster,...).

Per a més detalls teniu la convocatòria amb tots els detalls al següent enllaç. (Bases actualitzades a 20 d'octubre de 2014)
www.fundaciosantjordi.cat
 



Resolució

Sota els criteri i procés de valoració del jurat, segons les bases del concurs, s’ha seleccionat el projecte presentat per l’AEiG Mont Palau.  El jurat ha valorat el projecte presentat com el que millor s’ajusta a les bases.

 



Documents

Comparteix