Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

09.09.2014

XI Premis d'Educació en el Lleure

Entrega premis Educació en el Lleure



La Fundació Lluís Carulla convoca la XI edició dels Premis d’Educació en el Lleure. S’atorgaran un total de sis premis que seran lliurats el mes de març de 2015.
  • 4 Premis de 4.000 euros cada un per a nous projectes i treballs que presentin el resultat d’una experiència ja realitzada.
  • 1 premi de 4.000 euros per a la millor experiència o el millor projecte presentats, que sigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
  • 1 premi de 4.000 euros en reconeixement a la trajectòria d’una entitat en el camp de l’educació en el lleure.
Els guardons estan destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure. Es valoren sobretot els projectes que afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric i aquelles iniciatives que integrin el servei a la comunitat amb l’aprenentatge de competències, habilitats i valors.
 
Per optar als premis cal emplenar el formulari d’inscripció que es troba a la pàgina web www.fundaciolluiscarulla.cat. La documentació que s’adjunti pot ser en format pdf, doc, ppt, clip de vídeo publicat a Youtube o Vimeo, fotografies en format jpg o enllaç Flickr, i slideShare publicat en qualsevol entorn.
 
Si algun material no el teniu disponible en format digital, envieu-lo a l’adreça següent indicant el nom de la candidatura:
 
Premis d’Educació en el Lleure
Fundació Lluís Carulla
Aribau 185 3r 08021 Barcelona
 
El jurat d’enguany està constituït per Carles Barba, Josep Gonzàlez-Agàpito, Rosa M. Pujol, Núria Ramon, Rafa Ruiz de Gauna, Antoni Reig, Marta Rosàs i Fabian Mohedano.
 
El termini de presentació de candidatures s’acabarà 10 de desembre d’enguany.
 
Al següent enllaç podeu consultar les bases


Comparteix